Преминете към основното съдържание

22-годишен мъж за малко да стане "Мис Казахстан"

Красивата финалистка от конкурса за красота "Мис виртуална Казахстан" разкри, че е мъж
© Instagram

Илай Дягилев успял да надмине 4000 състезателки, заблуждавайки всички, че е момиче. 22-годишният младеж успя да стигне до последния етап на конкурса за красота в името на експеримента.

Дягилев обясни участието си в конкурса за красота като "пропаганда на естествената женска красота и харизма", която по негово мнение липсва в съвременните момичета.

"Винаги съм харесвал естествената красота", казва Илай и допълва, "Много млади жени изглеждат еднакво - еднакъв стил, еднакъв грим, и вярват, че са красиви, следвайки модните тенденции. Аз не мисля така".

 

 

 

 

A post shared by Dyagilev ILay / Дягилев Илай (@vozhzd) on

 

 

Организаторите били шокирани от разкритието, че участничката Арина Алиева, всъщност е мъж. 

Младото момче бил дисквалифициран, а на негово място избрали 18-годишната Айкерим Темирканова, която на полуфинала е събрала 1975 гласа срещу 2012 за Арина Алиева, както се представял Илай.

"Не искам да заблуждавам или да се превръщам в момиче, искам да привлека вниманието на обществото към факта, че не един и същ стандарт е важен и, че естествеността и индивидуалността на всеки човек е необходима. Красивото и модерното не това, което се показва някъде. Красивото и модерно е това, което отива точно на теб ", обобщи Илай. 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Dyagilev ILay / Дягилев Илай (@vozhzd) on

 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser