Преминете към основното съдържание

22 сака, за които винаги ще има място в гардероба

Нашата селекция, на този иначе мъжки моден представител
© Архив на марките

Сако или блейзър? Нещата в модата отдавана вече са позагубили своята категоричност и често е трудно да бъдат строго определени.

Всъщност има ли някакво чак толкова голямо значение? Важното е, че умелата селекция от сака във вашия гардероб винаги ще ви помага в критични ситуации. Дори върху тишърт и дънки те бързо променят цялостното звучене на визията, като я издигат на по високо ниво.

През този сезон, напълно разбираемо, любимци са ви палтата и якетата, но дори под тях ще намерите място за едно сако, дори и да не гоните умишлено образът на денди, особено, ако е с едноредно закопчаване.

Тези модели не натрупват излишен обем в областта на талията и са далеч по-френдли към останалите обитатели на гардероба ви. Разнообразието от материи, детайли и вида на ревера (дори и последният да липсва) ни убеждава че са продукт, който заслужава внимание.

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser