Преминете към основното съдържание

24 карирани модни находки, които трябва да намерим, след като отворят магазините

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Карето ще бъде една от тенденциите тази пролет, която доказва, че класическото е елегантно. В галерията ни сме събрали 24 карирани модни находки, които трябва да намерим, след като отворят магазините.

Ще видите модели на AWAКЕ, Chanel, Carolina Herrera, Marc Jacobs и Victoria Beckham, които са влючили карираният десен в новите си колекции за пролет-лято 2020. Вие сдобихте ли се с поне една такава фешън придобивка за сезона?

Изцяло карираният стайлинг излъчва стил и елегантност, които не може да останат незабелязани. Подбрали сме едни от най впечатляващите комбинации между дрехи и аксесоари. Една от любимите ни е по идея на Chanel - дълга карирана рокля, съчетана с черни блестящи сандали и малка кокетна чантичка, която може да вземем с нас навсякъде. А какво ще кажете за късите гащеризони? Те със сигурност се оформят като една от най-желаните модни находки за пролетта.

Нямаме търпение да отворят магазините и да обновим пролетния си гардероб. Карето е един от десените, които искаме да намерим. Разгледайте галерията ни, която ще ви накара да забравите за екстремното положение, в което се намираме в момента и ще ви пренесе директно на модния подиум.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser