Преминете към основното съдържание

25 черно-бели комбинации от подиума, които да пренесем и в ежедневието ни

Галерия

Черно-белите комбинации винаги са били елегантни, затова са тренди не само сега, но и всеки сезон. Контрастите поставят ефектен акцент върху визията ни. Това прави впечатление и облечени така, винаги ни забелязват отдалеч.

В галерията ни сме ви подготвили разнообразие от десени и съчетания, между дрехи и аксесоари, в бяло и черно. Не се колебайте да откраднете някоя стайлинг идея от Boss, Chanel, Dior, Fendi, Ferragamo или Ferretti. Днес те са източникът на нашето вдъхновение и ни помогнаха да разнообразим ежедневния си тоалет. Сред визиите ще откриете по-официални бизнес аутфити, излъчващи увереност и професионализъм, които са страхотно решение за офиса, но ще намерите и по-кежуъл облекла, подходящи за свободното време. Комбинациите между бялото и черно свързваме с равновесие и с взаимно допълване. Според психологията на цветовете, Black&White дрехите връщат хармонията в нас и ни помагат да бъдем по-уравновесени.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser