Преминете към основното съдържание

25 причини да се облечете с черен панталон

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Черният панталон е една от най-елегантните фешън находки, символ на класика и стил. Без значение как се променят тенденциите, той остава топ тренд в нашите класации. Balmain, Boss, Burberry, Celine, Helmut Lang, McQueen, Saint Laurent и Tom Ford ни дават 25 причини да го облечем. Дизайнерите представиха разнообразни визии, които ни накараха да се влюбим в него.

Какво ще кажете да го комбинираме с бяла риза и сако? Това е тоалет, с който няма как да сгрешите. Най-доброто решение за офиса и за работните ни срещи. Остава само да прибавим и елегантни обувки на висок ток, за да съберем всички погледи.

Черният цвят, комбиниран с флорални елементи, е още по-ефектен. Смята се за един от най-внушителните, чувствени и сексуални цветове, свързва се с увереност и изразен характер. Дамите, които обичат да се обличат в черно, са смели, амбициозни и целеустремени.

Извадихте ли вече панталона от гардероба? Отворете галерията ни, в която ще откриете много нови фешън идеи.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser