Преминете към основното съдържание

27 розови рокли, в които ще се влюбите след домашната ваканция по пижама

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Подготвили сме ви 27 розови рокли, в които ще се влюбите, след като домашната ваканция по пижама свърши. Радвайте се на времето, с което разполагате в момента. Забързаното ни ежедневие не ни оставя да се погрижим за себе си, а сега разполагаме с време да прочетем любимата книга отново, да обърнем внимание на семейството ни, да гледаме филми и разбира се да се запознаем с новите модни тенденции за пролет 2020.

Барби визията е подходяща за всички дами, без значение от възрастта, която вече не е критерий. Розовият цвят е един от най-успокояващите, а в момента точно от него се нуждаем. Важното е да запазим спокойствие и да изглеждаме добре, дори и под карантина.

Розовото олицетворява любовта и грижовността и е един от най-женствените и нежни цветове. Разгледайте галерията ни, в която сме избрали 27 визии на street style момичетата, които ще ви вдъхновят и ще ви накарат да забравите паниката.

Още по етикети

street style , рокли
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser