Преминете към основното съдържание

28 неонови стайлинга, които ще разнообразят ежедневната ви визия

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Неоновите нюанси ни зареждат с много положителна енергия, а тя никога не е в повече. Винаги имаме нужда от нея и тези цветове ни я гарантират. Разнообразете ежедневната си визия с нещо различно и бъдете повод за много усмивки. Момичетата от Копенхаген, Милано, Лондон, Ню Йорк и Париж са източникът на нашето вдъхновение. Разгледайте пъстрите им визии и не се колебайте да си откраднете някоя фешън идея.

Жълтият цвят се смята за един от най-щастливите. А ако сте големи мечтатели, със сигурност харесвате оранжево. Какво ще кажете за зеленото? То ни помага да бъдем по-уверени и съсредоточени, а синьото стимулира мисловната ни дейност, за да запомняме по-бързо и дълготрайно дадена информация. Да не забравяме и яркорозовото, символ на нежност и красота, то е фаворит на любителите на Барби визията. Със сигурност е и един от най-женствените и най-елегантни цветове.

Кой от тях ще изберете, за да приковете всички погледи към себе си?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser