Преминете към основното съдържание

29 розови рокли, с които да впечатлим по време на празниците!

Розовите рокли са сред колекциите на Givenchy, Leonard, Talbot Runhof, Chika Kisada, Kate Spade, Tadashi Shoji, Halpern, Peter Piloto и Pushbutton. Те представят много разнообразни модели с розови платове и акценти

Избрахте ли си вече празничен тоалет за Коледа и Нова година? Ще ви покажем 29 рокли с розови елементи, които могат да ви вдъхновят. Ако искате да изглеждате като истинска Барби принцеса, разгледайте галерията със стайлинг предложения от модния подиум и включете въображението си.

Розовият цвят е комбинация от червено и бяло. И точно затова съчетава в себе си енергията на червения цвят и спокойствието на белия. Розовото носи надежда, премахва гнева, агресията и чувството за самота.

Бебешкото розово се комбинира с други пастелни нюанси като лавандула, праскова, бледозелени и жълти тонове. Яркорозовото е младежки цвят, защото е забавен и вълнуващ. Кораловото е комбинация между оранжево и розово. Символ е на енергия, топлина и настроение.

Избрахте ли своята розова рокля?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser