Преминете към основното съдържание

Как да възстановите енергията си? Със стайлинг в зелено!

Sally LaPointe, Moschino, Anna Sui и Salvatore Ferragamo са се доверили на зеления цвят, вие също може да го направите. Зеленото ни липсва през есента и зимата, но може да го доведем в гардероба си. Така ще възвърнем усещането за летните дни, които отминаха!

Представяме ви 29 визии в зелено, които може да прибавите към есенната си модна колекция. Зеленото е цвят на баланса и хармонията. Символ е на растежа. Асоциира се с просперитета, охолството и материалното богатство. Смята се, че обновява и възстановява енергията, ето защо е изключително подходящ за дрехите ни през есента и зимата.

Sally LaPointe представя една изцяло зелена визия. Предлага дълго зелено палто с кожен панталон и пуловер. Ако все още нямате кожен панталон в личната ви зимна колекция, време е да се сдобиете с такъв.

Moschino предлага много екстравагантно приложение на зеленото. Марката ни показва рокли с принт, който илюстрира долари. Брандът избира и тъмнозелена рокля от пайети, която изпъква с много блясък и класа.

Anna Sui съчетава зеленото с флорални елементи, които ни напомнят за пролетта. В някои от моделите си за акцент добавя и зелени пера.

Дизайнерът Salvatore Ferragamo представя зелен кожен панталон със зелена риза, нежна сатенена рокля и зелена пола с цветни флорални принтове.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser