Преминете към основното съдържание

3 цвята, които да изберете през април за тренди визия

Коафьорът на сп. ELLE, Любен Николов споделя кои цветове на косата са актуални именно през първите дни на пролетта
© Instagram, Getty, Pinterest

Пролетта често се асоцира с така чаканата промяна, която да освежи визията ви. След студените зимни месеци е време да влезнете във фризьорския салон и да си подарите освежаваща промяна. Чудите се каква да бъде тя и кои са последните тенденции при цветовете за пролет 2018? Коафьорът на първата дама на България и на сп.ELLE е готов да ви разкрие три от най-актуалните цветове, подходящи за един от най-пролетните месеци - април. 

Ето какво съветва Любен Николов:

© Youtube

"След като стана ясно в края на миналата година, че ултравиолета е цвена на 2018, то няма как това нещо да не се отрази и при тендециите в света на фризьорството. Ако сте блондинка, може да добавите ултравиолетово, но той да бъде само като отенък на русата ви коса. Това е страхотен начин да освежите визията си, тъй като лилавите и розовите тонове са напълно подходящи за една модерна пролетна визия". 

© Instagram

"Ако сте брюнетка, не се притеснявайте - пастелните цветове вече не са само за светлокосите момичета. Докато миналата година розовото злато багреше косите на множество звезди, тази година фокусът е върху розовото кафяво, което се постига най-лесно от брюнетките. Меденият цвят, който се получава ще вдъхне живот на стария ви цвят и така няма да е необходимо да променяте коренно визията си, а само ще я освежите и направите модерна за новия сезон".

"За първите топли дни на 2018 има и още един подходящ цвят. При така нареченият "nude" цвят е световен тренд, всичко се свежда до разкрасяването на естествения цвят на косата, като се добавят някоко кичури, леко изсветляване, или фино подчертаване на корена, независимо от това дали сте блондинка или брюнетка. При светлите коси препоръчвам да се добавят едновременно светли и тъмни кичури, което ще придаде обем на косата ви, докато при тъмнорусите и кестеняви коси косата ще оживее с нежен "balayage".

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser