Преминете към основното съдържание

3 кино премиери този уикенд

Първите дни от Коледната почивка ни посрещат със страхотна комедия, увлекателно приключение и най-сладкия анимиран бик. Да им се насладим на голям екран!
"Пич, къде е баща ти?"
"Пич, къде е баща ти?" © Columbia Pictures/„Александра Филмс“

Джуманджи: Добре дошли в джунглата

© Columbia Pictures/„Александра Филмс“, "Джуманджи: Добре дошли в джунглата"

Четирима тийнейджъри са всмукани в света на видео играта „Джуманджи“ (същата като настолната) и приемат формата на аватари, изиграни от Скалата, Карън Гилън, Кевин Харт и Джак Блек. Хванати в капан те откриват, че тук не просто трябва да се играе, а да се оцелява.

Пич, къде е баща ти?

Двама братя (Оуен Уилсън и Ед Хелмс) поемат на пътешествие в търсене на баща си, за когото едва като възрастни научават. В ролята на майката, за чието сексуално минало чуват повече, отколкото им се иска, е Глен Клоуз. Дали Дж. К. Симънс наистина ще се окаже таткото?

© Columbia Pictures/„Александра Филмс“, "Пич, къде е баща ти?"

Бикът Фердинанд

© Columbia Pictures/„Александра Филмс“, "Бикът Фердинанд"

Младият бик Фердинанд няма желание да участва в битки. Той иска да седне на пасището до кравите под дърво и да усеща аромата на прекрасните цветя. Само че е най-силният сред всички бикове и всеки бикоборец иска да го надвие. Затова и Фердинанд решава да избяга от ринга.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser