Преминете към основното съдържание

3 концерта до края на юли, на които трябва да бъдете

Просто не ги пропускайте
© iStock

Традиционно лятото е посветено на концертите на открито. Топлият сезон е идеалният момент да се насладите на хубава музика, затова събрахме за вас три концерта до края на юли, които трябва да посетите. Така че, не му мислете много, а купувайте билетите.

На 20 юли започва второто издание на най-рокаджийския фестивал Hills Of Rock, което ще продължи два дни. Сред изпълнителите, които ще излязат на Гребната база в Пловдив, са Judas Priest, Anthrax, Tremonti, Sabaton, както и българите D2, MIRY, Милена и „Уикеда“. На сцена Hills Exclusive на 22 юли ще излязат Iron Maiden, а музикалното действие на сцената Hills of Bass пък ще се развива след полунощ.

Сцената на Античния театър в Пловдив ще посрещне поредната си голяма звезда – Zucchero. Музикалното шоу е на 23 юли и е част от турнето на италианския изпълнител, изпял хитовете Senza una Donna, Il Volo, Baila и Occhi.

Най-успешният руски RnB изпълнител Тимати се завръща у нас с уникален летен лайв на 28 юли в CACAO Beach. Освен големите си хитове, той ще представи и новите песни от предстоящия му албум.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser