Преминете към основното съдържание

3 летни грим тенденции, които никога не излизат от мода

И съответно никога няма да ни омръзнат
© ImaxTree

1. В цветовете на дъгата

Помислете за всички цветове, с които свързваме с лятото. Дори и те да ви изглеждат прекалено ярки, сега е моментът да заложите на тях. Жълто, розово, зелено, лилаво, синьо в най-ярките им нюанси са освежаващият коктейл, от който да отпиваме през лятото.

ELLE съвет

Стойте далеч от ярките червила, тъй като ще стане прекалено. Избирайте безцветни глосове, малко блясък няма да навреди.

Ярък грим

Галерия

Ярък грим

2. Бронзов загар

Той е запазената марка на лятото. Да, слънцето ни го подарява, но и ние можем да го подчертаем допълнително с помощта на козметиката. Първата стъпка е да използвате добър фон дьо тен и коректор. След това идва бронзираща пудра, която обаче в никакъв случай не използвайте за контуриране. По-скоро нанесете върху цялото лице, за да подсилите загара. Използвайте и хайлайтър и малко руж. Завършете визията с бронзов грим, който обаче не трябва да бъде прекалено натрапващ се.

ELLE съвет

Не се увличайте със спиралата. Нанесете малко, колкото да отворите погледа.

3. Ярко червило

Обикновено говорим за червено, но това не изключва и другите цветове от яркия спектър на дъгата като оранжево, коралово, розово и лилаво. И не се притеснявайте, не е нужно да сте прецизни, защото устните с ефект „целувани“ са доста актуални този сезон. Както и при цветния грим, тук акцентът трябва да е върху устните и не би било удачно да отвличате погледа с други ярки цветове. А ако се чудите дали да изберете матова или блестяща текстура, недейте. И двете са модерни, ако са в ярък цвят.

ELLE съвет

Комбинирайте с котешки очи за изискана визия с небрежен ретро намек.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser