Преминете към основното съдържание

3 модни находки, които да включим в летния стайлинг за планината

Голяма част от феновете на модата са готови с летния гардероб още преди да е настъпил сезона. Имаме рокля за всеки ден, чанта за всяко събитие, на което ще ходим и онова яке, което ще пасне на всеки един от избраните тоалети. Какво правим, ако тази година не ни се отдаде възможност за почивка върху топлите пясъци или пък решим в последния момент, че искаме малко повече прохлада от тази, която ни дава морето? Например, кратък поход в планината. Защо не? Fjällräven могат да ни помогнат в избора на модни находки, подходящи за ефектен планински стайлинг.

​Клинът – неразделна част от екипировката

Устойчиви, удобни и атрактивни. Tака бихме описали клиновете Abisko. Създадени от еластична материя от рециклиран полиестер, която отвежда влагата. Клинът придава усещането за сигурно и плътно прилягане, което допълнително се подчертава от високата лента на талията. Дължината 7/8 е лесна за комбиниране с чорапи и туристически обувки. От Fjällräven имат и Abisko Pro вариант на клина, който е с допълнително подсилване на местата, които най-лесно се протъркват - седалището и коленете.

Този сезон компанията е фокусирала своите усилия именно върху клиновете за трекинг, предназначени за жени. За да тестват своите клинове Fjällräven събират екип от жени, всяка с различно телосложение и от различен край на света, за да подложат Abisko Pro на поредица от изпитания.

Поларът – за по-прохладните сутрини

Олекотеният полар Vardag, изработен от 100% рециклиран полиестер, е идеалното решение за яке в летните нощи, когато полъхът на вятъра не е от най-топлите. Поларът е изработен по нов и по-устойчив процес на боядисване (CO2 Dye), който има потенциал да оползотвори до 70% по-малко вода и над 80% по-малко химикали в сравнение с обикновените техники за боядисване.

Раницата – за къде без нея

Отново от серията Vardag (в превод от шведски „всеки ден“) е и раницата. Лека и практична, има място за всимко необходимо. Основата й е подсилена, така че да стои изправена. Основното отделение има подплатен джоб за лаптоп и лесно достъпен джоб за ключовете, картата за пътуване и други дребни принадлежности. Може да я носите, както на гръб, така и в ръка.

Ако пък предпочитате чантите пред раниците, то отново ви предлагаме решение от линията Vardag - чантата тип “crossbody”. Въпреки че е един от по-малките членове на семейство Vardag, тази чанта предлага много място за предметите, необходими за един ден в града.

Моделите екипировка на Fjällräven може да откриете в магазина на марката в The Mall, етаж 0 или на www.fjallraven-shop.bg

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser