Преминете към основното съдържание

3 начина да освежите сексуалния си живот в жегите

Сладоледът определено не е единственият вариант
© iStock

1. Секс в колата

След изобретяването на асансьора, перваза на прозореца, душ кабината, въртящия се офис стол и пералнaта машина човечеството стигнало до напълно логичния извод, че леглото далеч не е единственото място, на което може да се прави любов. И след като сте щурмували битовите пространства у дома през зимата, е време да усвоите лятната класика в жанра – сексът на задната седалка на автомобила. Май американците са го измисли, защото през 70-те години на миналия век всеки трети жител на САЩ бил заченат в купе на автомобил. Много романтично! Анкета на USA Today показва, че 48% от запитаните смятат секса на задната седалка за най-вълнуващото приключение в живота си.

2. Секс сред природата

Август е праймтаймът на ваканционните плътски удоволствия. Не е важно дали ще го правите на безлюден плаж в Тайланд или в горите на Стара планина, сексът сред природата ще добави цвят към сексуалния ви живот. И все пак спазвайте някои правила за безопасност. Например избирайте пози, при които няма опасност да замърсите интимните си части с някоя непозната флора или фауна. Отровният бръшлян е първи в списъка! Оглеждайте се и за диви животни, които не само могат да ви прекъснат в сюблимния момент, но и да ви наранят. Не ви го пожелаваме! Сексът във вода пък може да ви запознае отблизо с някоя медуза. Накратко – плътските удоволствия сред майката природа може да са много вълнуващи, но и могат да завършат с пълно фиаско и куп неприятни усещания.

3. Секс (с) играчки

Според данни, изнесени от верига секс магазини, именно през топлите месеци оборотът им значително се покачва (като изключим заветната дата 14 февруари, разбира се). Особен ръст бележат покупките на вибратори. Специалистите препоръчват да избирате водоустойчиви играчки и преди да ги използвате, да ги сложите в купа с хладка вода или пък за няколко минути в хладилника. Така ще подразните сетивата си, особено ако връчите „пулта за управление“ на любимия.

Топлата кожа е по-чувствителна на допир и вероятно затова жените имат 30% по-голям шанс да изпитат силен оргазъм, когато им е горещо.

Още по етикети

секс , лято , либидо
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser