Преминете към основното съдържание

3 навика на здравите жени, които ще подобрят живота ви

Всеки от нас знае какво иска да постигне с тялото си и как да изглежда. Но дългите часове в офиса, както и дългите часове в трафика на път за вкъщи не ни позволяват да отделим лесно време и усилия за поддържане на добра форма. Но да бъдете здрави и да...

© iStock

Всеки от нас знае какво иска да постигне с тялото си и как да изглежда. Но дългите часове в офиса, както и дългите часове в трафика на път за вкъщи не ни позволяват да отделим лесно време и усилия за поддържане на добра форма. Но да бъдете здрави и да имате тоннус е цел, която е приоритет и е добре да промените начина, по който мислите.

Понякога, дори и да тренирате усилено, има някои навици, които може да саботират постигането на целта ви. Ето защо е добре да изградите противодействащи на тези добри навици, които лесно може да ви изведат нагоре в усилията ви и да ви помогнат да запазите здравето и тонуса си.

Общото между повечето жени, които изглеждат страхотно, са три навика:

#1. Те никога не пропускат първото хранене за деня

Това е добре познато и чсто прилагано правило, което ние удобно забравяме. Но добре изглеждащите и спортуващи жени не го забравят. Закуската не само ускорява метаболизма ви, но и зарежда тялото ви с гориво, което му е нужно за каквото и да е. Но с какво се хранят за закуска? Най-често това е кисело мляко с плодове, яйчен белтък със спанак или зеленчуково смути.

#2. Те не пропускат да се наспят

Най-лошият избор в живота е този да откажете съня. Недоспиването провлая храненето ви – недоспалите хора предпочитат да се хранят с мазни и солени храни. Помните ли усещането да се събудите наспани? Веднага след като се погледнете в огледалото, виждта отпочинало лице, гладка кожа , не чувствате никакъв стрес и сте готови за деня.

#3. Те мислят за храната като за гориво.

Трудно е да разберете същността на храненето и на храната, след като сте затрупани от толкова много информация за това какво да ядете и какво не. Но здравите спортуващи жени имат една изключително положителна връзка с храната – радват й се, обичат я и я разбират. Именно така подхождат в избора си за това с какво да се хранят и как да се хранят – с разбиране.


messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser