Преминете към основното съдържание

3 парти визии за 3 различни места

Къде и как да бъдем най-ярки и бляскави

В най-горещото време от годината е време да разгорещим още повече страстите и да се отдадем на забавления. Правим го по най-стилния начин, а за целта внимателно подбираме от гардероба си дрехи и аксесоари спрямо мястото, на което отиваме - от елегантните модели за соаре на яхта през металните отблясъци за любимия ни нощен клуб на плажа до удобните, но ефектни комбинации за концерт под звездите.

НА ЯХТА

©  ИВАН ВАСИЛЕВ, АРХИВ НА МАРКИТЕ, IMAXTREE

Блуза H&M, 44.99 лв., обеци MANGO, чанта JUST CAVALLI от TOTALLY ERECTED STORE, 413 лв, обувки SCHUTZ от FASHIONDAYS.BG

Докато отпивате шампанско на палубата, обгърнати от морския бриз, може да носите от онези блузи, които изцяло разголват раменете и са в нежни бели или сини тонове. Може да се комбинират както с мини поли, така и с къси панталонки, а цветен акцент може да добавите с аксесоари – ярка чанта или обеци, обсипани с камъни.

В НОЩЕН КЛУБ НА ПЛАЖА

©  ИВАН ВАСИЛЕВ, АРХИВ НА МАРКИТЕ, IMAXTREE

Най-лесният начин да се откроите под неговите светлини е да бъдете от глава до пети в метални отблясъци. Да, колкото повече, толкова повече! Заменете мини роклите с панталон и топ, за да танцувате до сутринта, а бижутата нека бъдат обемни и ярки. Токчетата не е задължително да са високи, но за чантите избирайте най-малките размери.

Топ MANGO, 25.99 лв., чанта MAX&CO., гривна FOLLI FOLLIE, обувки RACHEL ZOE от FASHIONDAYS.BG

НА МУЗИКАЛЕН ФЕСТИВАЛ

©  ИВАН ВАСИЛЕВ, АРХИВ НА МАРКИТЕ, IMAXTREE

Топ BCBGMAXAZRIA, пола BCBGMAXAZRIA, бомбър MANGO, боти MANGO

Това е мястото, на което може да си позволите да бъде облечени в монохромната гама или да отидете в другата крайност – на цветната бохо шик визия. Къси топове, бански, поли, рокли – изборът на облекло е голям, но е добре да не бъдете с отворени обувки, а с боти. Връхната дреха е задължителна, а бомбърът, който няма да спираме да носим и през следващия сезон, ще се впише идеално тук.

фотографии ИВАН ВАСИЛЕВ, АРХИВ НА МАРКИТЕ, IMAXTREE

Текст Димитрина Иванова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser