Преминете към основното съдържание

3 тенденции за есенно-зимния сезон

С падането на температурите е време да погледнем в гардеробите си, да извадим топлите дрехи и да помислим за тенденциите на сезона

Мрачното време само ме мотивира да вкарам повече цвят в ежедневието си и да експериментирам с десени, форми и материи. Три от любимите ми визии, на които заложих тази седмица са монохромен зелен аутфит, синьо-бяла рокля на точки и оранжева блуза с пера, комбинирана с черно кимоно.

Първата визия включва две нашумяли думи - пера и кимоно.

Заложих на  дизайните на Danamé, марка създадена от румънска дизайнера, базирана в Израел. Перата са чудесен избор за студените месеци и зимните празненства и придават стил и класа, където и да отидем. Връхната дреха е нежно черно кимоно със златни бродерии, което е идеално за вечерни излизания под градските светлини.     


Вторият аутфит, който избрах носи прякора “снежна идилия” и се състои от рокля на точки под коляното на Emanuel Ungaro и снежнобяла чанта на GB David.

Нямам търпение да завали сняг в Париж и да обикалям френските улички и музеи с тази вълшебна, снежна рокля. Определено обаче ще заменя токчетата с топли боти.

С последната визия, се разходих в Рим е фееричнабледозелена блуза от H&M, която комбинирах с тъмнозелен панталон от Zara и чанта на GB David. Зеленият цвят е перфектен за есента, особено ако комбинираме пастелен с тъмен тон.   

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser