Преминете към основното съдържание

30 дълги феерични рокли, подходящи за лятото

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Днес ви водим на онлайн обиколка по улиците на Копенхаген и Лондон, за да разгледаме заедно фееричните рокли на модните диктаторки, които ни вдъхновяват винаги. Те се откроиха с разнообразни модели, цветове и десени. Отново се довериха на елегантното излъчване. За още по-голям ефект някои прибавиха обувки на висок ток и стилно сако. То се превърна в най-добрия ни приятел нищо, че е лято. Винаги трябва да ни е под ръка, защото е най-подходящия завършек на тоалета ни, особено вечерта.

Този сезон макси роклите са на почит, а десените и кройките са още по-интересни. За повече лятно настроение избираме ярки цветове или флорали. Ако предпочитате класиката, черното и бялото са насреща, за да ви помогнат да сътворите елегантен шедьовър.

Бъдете смели и пробвайте различни комбинации от модели и аксесоари, за да сътворите тоалет, достоен за улиците на модните столици.

Още по етикети

street style , рокля , лято
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser