Преминете към основното съдържание

30 летни офис стайлинга, които ще ви вдъхновят

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Изобщо не трябва да пренебрегваме стайлинга, който избираме за времето в офиса. Начинът, по който изглеждаме е първото нещо, което забелязват колегите ни. Точно затова трябва да се обличаме представително, елегантно и стилно. Как може да постигнем това? С точните комбинации от дрехи и аксесоари!

В галерията ни сме ви подготвили 30 визии на Аlberta Ferretti, McQueen, Burberry, Chanel и Versace, които видяхме на модния подиум. Те са подходящи за офис тоалета ни и ще ви вдъхновят. Сако или дънково яке, стилни шорти или пола, прав панталон или джинси? Няма грешен отговор, а световните дизайнери ще ви убедят в това. Сандалите на висок ток не са задължителни, но са препоръчителни, защото правят визията ни супер тренди и още по-ефектна.

Всяка успешна бизнесдама мисли за стайлинга си точно толкова, колкото и за работата си. Застанете пред огледало и пробвайте различни съчетания.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser