Преминете към основното съдържание

30 модела кожени ботуши за стилен и елегантен есенен стайлинг

Галерия

Кожените ботуши са едни от любимите ни аксесоари през есента и зимата. Гарантират ни впечатляващ street style, ако прибавим към тях и едно дълго палто. Така не само ще изпъкнем със стила си, но и ще се чувстваме комфортно навън, въпреки студеното време. Acne, Chloé, Coperni, Etro, Fendi, Ferragamo, Franchi, Longchamp, Marant и Mark Fast ни впечатлиха с разнообразните си модели. Преобладават чизмите. Това не ни изненадва. Не е тайна, че удължават краката и насочват вниманието право към тях.

За още по-голям ефект избираме ботуши с ресни или връзки, а за по-кежуъл настроение може да ги комбинирате с дънки. Но ако сте се запътили към офиса, ще се съчетаят добре и с костюма ви. Кафявите нюанси и черното остават едни от най-подходящите и актуални за сезона, особено щом говорим за кожа, но сме свободни да изберем и нещо по-нестандартно. В галерията ни ще откриете богата палитра от цветове, на кои ще заложите?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser