Преминете към основното съдържание

30 рокли с флорален принт, които ще ви превърнат в принцеса

Галерия

Най-летният и зареждащ стайлинг е този с флорали. Дава ни възможност да изразим любовта си към цветята. Този сезон се влюбихме в роклите с флорални десени веднага, щом ги видяхме на подиума. Точно затова събрахме 30 от тях в галерията ни. Призоваваме ви да се сдобиете с поне една такава модна находка, ако още не сте, защото са must have и определено са елегантни и стилни. Не случайно се определят като най-женствения тоалет, който изразява финес и нежност.

Dior, Fendi, Herrera, Valentino и Valli ни поднесоха летен моден букет. Цветята, които сме избрали да ви покажем, със сигурност ще ви вдъхновят и ще ви върнат доброто настроение, ако сте го изгубили.

Те излъчват положителна енергия, защото ги свързваме със свежестта и с началото на новия живот. Супер тренди са за пролет-лято 2020. Бяха тренд и за есен-зима 2019/2020, зареждаха ни и ни връщаха спомените, когато навън беше 25 градуса, а ние се разхождахме, облечени с любимата рокля. Този десен е сред най-желаните, тъй като олицетворява красотата и грациозността, които носи притежателката им.

Флоралният принт е класическо решение, което никога няма да излезе от мода, подходящо както за ежедневието, така и за вечерните уикенд партита с приятели.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser