Преминете към основното съдържание

30 секунди, които ще направят секса по-добър

Тези сексуални игри отнемат само половин минута, но творят чудеса в леглото
© iStock

Когато сексът се превърне в постоянна характеристика, тогава започваме да го приемаме като нещо задължително. Това лъжливо усещане може да унищожи всяка интимна близост. Говорете за чувствата си и открито демонстрирайте желанието си. Още повече, че за да възпламените искрата на желанието и на страстта, са ви нужни само 30 секунди.

Еротични записки

Помните ли препоръките на психолозите: на мъжа трябва редовно да се напомня колко е нежен, мил, значим и желан. Защо не му го кажете в обедната почивка? Пишете му смс или му се обадете и му кажете да бръкне в левия си вътрешен джоб, където сутринта още сте му оставили бележка. Така само за няколко секунди разгаряте вулкан от страст.

Намазани с масло

Хавлия и бутилка ароматно масло – това ще ви трябва за тези 30 секунди. Постелете хавлията на леглото и започнете да мажете по тялото му масло. На 30-та секунда спрете. Негов ред е. Така се редувайте, докато намажете един друг целите си тела. Методът на редуването помага на партньорите да останат включени в процеса. Освен това, ако не знаете, ще се учудите колко чувствен може да направи маслото всеки сантиметър от тялото ви. Избирайте масло от евкалипт – то няма да дразни половите органи, когато попадне на тези места.

Взрив от чувства

Вземете таймер в леглото си иго настройте на заветните 30 минути. Толкова време ще има всеки от вас да достави на другия наслада. Сменяйте ролите си всеки път. Най-пикантни са 30-те секунди по време на почивката между ласките, когато нямате право да се докосвате. Представете си само с какво желание и хъс ще се включите отново в играта!

Истина или действие?

Нова интерпретация на познатата на всички игра: но само вие и вашият партньор. Използвайте тази игра като ценна възможност да узнаете повече един за друг , да изкажете тайните си желания и сексуални фантазии. Весело, лесно, безгрижно и ефективно.

Крачка напред, крачка назад

Вие лежите гола в леглото, а партньорът ви е на вратата. Проверете колко добре ви познава, като му задавате въпроси за себе си (коя е любимата ви поза, как обичате да почивате). Всеки правилен отговор означава крачка напред, а грешен – крачка назад. Дразнете го с мярка – не трябва да се отказва.

© iStock

Един шанс за двамата

Бързо, лесно, просто и много пикантно. Всеки ден оставяйте бележки с различни сексуални задачи за партньора ви. Оставяйте ги на най-необичайни места – на огледалото, в чантата му, в хладилника... Той трябва да ги изпълни стриктно. Не ограничавайте въображението си: „съблечи бельото ми със зъби“, „нахрани ме с ягоди“...

Виждам се в теб като в огледалото

Един гениален начин да накарате партньора си да загуби ума си в леглото. Седнете един срещу друг и започнете да „отразявате“ всяко негово движение: целувайте, разсъбличайте, докосвайте... Правете всяко движение точно така, сякаш се виждате в огледалото.

© iStock

Автор Люба Вангелова  

Още по етикети

секс , емоции
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser