Преминете към основното съдържание

30 шапки от модния подиум, в които ще се влюбите

Този сезон големите шапки ще излезнат от пределите на плажовете и ще застъпят здраво в ежедневието на модерната градска жена
YSL, Dolce&Gabbana, Versace, Е. Franchi
YSL, Dolce&Gabbana, Versace, Е. Franchi © IMaxTree

Пролет-лято 2018 дава нов живот на един от любимите ни дамски аксесоари - шапката. Дизайнерите са обърнали специално внимание на големите модели, които до преди няколко месеца бяха допълваща част главно към плажното облекло. 

Giorgio Armani SS18

Този сезон те са още по-големи, а играта със симетрията и асиметрията на големите имена в бранша изглежда като надпревара, кой ще предложи най-причудливия модел за новия сезон. 

Gucci SS18

Друго, което се забелязва при моделите шапки за 2018 е, че има характерни препратки към азиатската култура. Например Gucci предложиха типично виантнамски стил шапка в ярки цветове и съчетани с асиметрични очила. 

Versace SS18

Versace са обърнали специално внимание на каубойския стил и предложиха няколко модела, по които разбира се присъства златния почерк на италианския бранд.

Разгледайте галерията от снимки, в която ще откриете 30 от най-интересните модни предложения на шапки за пролет-лято 2018:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser