Преминете към основното съдържание

30 street style идеи за уикенда от Париж

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Днес празнуваме, защото е събота и най-сетне може да отделим специално внимание на себе си. Сигурни сме, че и вашият работен график е бил доста натоварен и сте нямали търпение да отмине последният ден в офиса. Е, до понеделник, но до тогава има време. След ангажиментите, с които сте се сблъскали през седмицата, сега напълно заслужено може да се отдадете на уикенд почивка.

Ако смятате да прекарате деня си вкъщи по пижама, не се колебайте, заслужавате го. Дори и така ще сте в крак с модата, колкото и странно да звучи. Червените килими се изпълниха с безброй интерпретации на нощници, пижами и домашни дрехи, които се превърнаха в абсолютна тенденция в края на 2022 г. Нямаме нищо против! Ще видим как ще е през новата 2023-та.

Днес насочихме погледите си към Париж и бяхме впечатлени от това, което видяхме. Момичетата там са доста далеч от пижама тренда, поне за сега. В галерията ни ще откриете няколко стилни визии. В случай, че решите да излезете навън, въпреки студеното време, облечете се топло. На почит са ботушите и макси палтото.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser