Преминете към основното съдържание

30 street style решения с палто от модните столици

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Извадихте ли вече от гардероба любимото си палто? Ако все още не сте, предизвикваме ви да го направите и да сътворите няколко ефектни стайлинг сета, с които бихте прекарали деня си навън. Всяка от нас има нужда от вдъхновение, колкото и познания да има, относно модните тенденции и стила. Очакваме да споделите коя стрийт идея ви допада най-много, след като разгледате галерията ни.

Що се отнася до цветовете и принтовете, няма как да сгрешите, ако се спрете на класическо решение като бежово, сиво, черно и камел. Но след като всички бяхме пленени от Valentino, чиято колекция може да се забележи от километри, все повече обмисляме варианта и за някой по-смел избор. Защо не фуксия? Ярко розовото палто определено попада в шопинг листа ни с must have находки за сезона.

Хубавото на макси палтата е, че с тях можем да носим и някои от летните си дрехи, с които все още ни е трудно да се разделим. Най-вече мини полите и шорти. А и разглеждайки визиите от модните писти, изобщо не е нужно да се отказваме от тях, даже напротив.

Още по етикети

палто , стайлинг , мода
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser