Преминете към основното съдържание

33 офис визии, с които ще привлечете вниманието на колегите

Галерия

Не пренебрегвайте стайлинга, който избирате за времето в офиса. Той прави впечатление както на шефа ви, така и на колегите ви. Точно затова избрахме да ви покажем 33 визии от подиума, с които ви гарантираме, че цялото внимание ще бъде насочено върху вас. Начинът, по който изглеждаме, е първото нещо, което забелязват околните.

Сако или дънково яке, стилни шорти или пола, прав панталон или джинси? Няма грешен отговор, а световните дизайнери ще ви убедят в това. Сандалите на висок ток не са задължителни, но са препоръчителни, защото правят тоалета ни супер тренди и още по-стилен. Всяка успешна бизнесдама мисли за офис стайлинга си точно толкова, колкото и за работата си. Застанете пред огледало и пробвайте различни съчетания, защото сме сигурни, че идеите на Alexander Wang, Boss, Etro, Kors, Miller, Mugler ще ви помогнат да се превърнете в професионални стилисти.

За привържениците на класиката сме подготвили различни модели сака. Те винаги са били и винаги ще бъдат символ на елегантност. Ще ви припомним и колко актуални са дългите широки панталони. За тези от вас, които харесват спортното излъчване и го предпочитат дори и на работното място, сме избрали няколко аутфита, в които централно място заема денимът. За по-женствена визия се доверяваме на права пола, комбинирана с бяла риза. А защо не и дълга рокля?

Избрахте ли вече новия си офис стайлинг, с който да триумфирате на работното място?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser