Преминете към основното съдържание

34 офис визии от новите есенни колекции

Галерия

Сбогуваме се с летните модни находки, колкото и да не ни се иска, но новите колекции на Altuzarra, Chanel, Hermes, Missoni и Victoria Beckham ни накараха да се влюбим и в есенните визии. Сезонът идва с много ефектни модели, стилни кройки, разнообразни цветове и десени, за да ни вдъхнови и да ни превърне в професионални стилисти, които обичат предизвикателствата. Предизвикваме ви да потърсите подходящи дрехи, в личната ви есенна колекция, които да изберете за времето, прекарано в офиса.

Ако откриете в гардероба флорали или каре, задължително ги пригответе и измислете с какво да ги съчетаете. Не забравяйте и аксесоарите, защото ще допринесат за елегантното ви излъчване, особено класическите обувки на висок ток и малките кокетни чанти, които носим през рамо.

В галерията ни ще откриете 34 модни вдъхновения от подиума. Възползвайте се от тях и експериментирайте, за да създадете най-подходящите комбинации.

Още по етикети

есен-зима 2020/2021 , офис
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser