Преминете към основното съдържание

35 street style визии от Париж, с които ще предизвикаме лятото

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

С нетърпение очакваме лятото, остана още съвсем малко! Точно затова го предизвикваме с 35 street style визии от Париж, за да дойде още по-бързо. Вдъхновени от стила на уличните момичета на модата, сме събрали най-елегантните им тоалети, подходящи за сезона.

Преобладават белият цвят, флоралите и денимът, а комбинацията им е впечатляваща. Какво ще кажете за съчетанието между широки дънки, бял топ и сако, чехли на висок ток и ярко розова чанта, точно като на Барби. Стайлинг, който е не просто подходящ за ежедневието ни, а е и сигурно фешън решение, с което ще привлечем всички погледи.

Едноцветните визии също са добър избор. С тях сме сигурни, че ще ни забележат отдалеч, защото и един цвят е напълно достатъчен. Помислили сме и за летните прохладни вечери. За тях подгответе сакото, то вече е най-добрият ни приятел.

Разгледайте street style визиите на момичетата от най-романтичния град и не се колебайте да откраднете някоя от идеите им.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser