Преминете към основното съдържание

36 звезди в проекта на Alexander Wang

Вижте кои звезди и защо се включиха в инициативата?
Род Стюарт и Джордия Мей Джагър в проекта на Александър Уанг
Род Стюарт и Джордия Мей Джагър в проекта на Александър Уанг

За да отпразнува 10-та годишнина на своята марка, творческият директор Александър Уанг подходи... творчески. Дизайнерът покани 36 знаменитости като Кара Делевин, Ким Кардашиян, Кейт Мос, Род Стюарт и други, които се снимаха в проекта в помощ на благотворителната организация DoSomething.

“Решихме да направим кампания с участието на хора, които уважават нашата марка. Затова се обърнахме към тези, които са ни поддържали през годините. В момента приключихме с първата част от отбелязването на 10-та годишнина. Втората част е сътрудничеството ни с DoSomething – организацията, която поддържа младежите и се занимава с обществени проблеми. Третата част ще бъде самото шоу през септември“, съобщава самият Уанг.

Пред обектива на Стивън Клайн позират още Памела Андерсън, Бехати Принслоу, Даря Вербови, Лара Стоун и други – разгледайте ги в галерията. На снимките звездите носят тениски и суитшърти на Alexander Wang, които могат да бъдат купени на официалния сайт на марката. Приходите от продажба отиват за подпомагане на организацията DoSomething.

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser