Преминете към основното съдържание

360 градуса музика

Звук в ново измерение изпълва цялото пространство на дома

Гама от нови аудио продукти представи Samsung Electronics, които поднасят изключително богат и плътен звук. WAM7500/6500 са високоговорители, които изпълват със звук цялата стая и се различават драстично от конвенционалните колони, които възпроизвеждат звука в една посока.

Новият подход при аудиото е резултат от патентована технология „Ring radiator”, която позволява на звука да тече в радиус 360 градуса, в перфектен баланс между високите тонове и басите. Така имаме възможност в дома си да внесем висококачествен безжичен звук. За екстериора на високоговорителите са използвани първокласни материали, които позволяват стилното им съчетание с декора на дома.

Колоните ще са налични в два модела – стоящи и подвижни. И двата модела се свързват изключително лесно с телевизор, саундбар или мобилно устройство. ези и още много продукти ще бъдат официално представени на изложението CES 2015.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser