Преминете към основното съдържание

37 стайлинг попадения от улиците на Лондон

Много цвят в мрачния Лондон
© imaxtree

Днес се разхождаме из улиците на Лондон. Британската столица може и да е мрачна през по-голямата част от времето, но пък момичетата там знаят как да внесат цвят. Събрали сме няколко много успешни примера за това, които се заиграват с актуалните есенно-зимни тенденции по вдъхновяващ начин.

На първо място, всичките типични за сезона нюанси са тук. Какво е есента без кемъл, бежово и кафяво? Откриваме, разбира се, и карето в различните му разновидности.

Животинските принтове (змия, леопард, зебра) също са тук и доказват, че могат да изглеждат добре съчетани заедно в един и същи аутфит. Ще се осмелите ли? А идеите с напластяване са винаги добре дошли, защото този тренд е наистина висока топка.

Не забравяйте и кожата! Ако сте я пропуснали поради някаква причина, е вече време да снабдите гардероба си с поне един кожен панталон или пола.

Разгледайте в следващата ни галерия топ попаденията от лондонските улици!

Още по етикети

street style , мода , стайлинг
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser