Преминете към основното съдържание

3D изживяване за новата колекция на adidas Originals

Първите, които видяха EQT пролет/лято 2017, станаха свидетели как се правят триизмерни миниатюри на култовите маратонки
adidas Originals представи новата колекция EQT
adidas Originals представи новата колекция EQT © Архив на марката

adidas Originals представи новата колекция EQT с ексклузивно 3D изживяване в магазина на марката в Mall of Sofia. Партито събра на едно място популярни имена от танцовата сцена, актьори, стилисти, блогъри, инфлуенсъри и запалени колекционери на маратонки. Сред присъстващите се откроиха актьорите Ники Илиев и Любомир Ковачев, танцовата формация Dance Squad, тв водещата Ирина Денева.

© Архив на марката, Актьорите Ники Илиев и Любомир Ковачев бяха сред първите, които видяха новата колекция на adidas Originals

Гостите бяха посрещани от специална музикална селекция събрала в себе си хитове на познатите adidas лица – Pharrell Williams, Rita Ora и Kanye West. Автентичността на adidas Originals днес не е фокусирана в транслиране на миналото в настоящето, а в отношението между минало и бъдеще. А то може да се опише с една дума – технологии. За adidas те са неразделна част от ДНК-то на марката. Интерпретация на сливането на технологии и стил беше изпълнението на брейк денс формацията X Energy Crew.

© Архив на марката, Изпълнението на брейк денс формацията X Energy Crew за представянето на новата колекция на adidas Originals

Присъстващите имаха възможността на видят в реално време 3D принтиране на миниатюра на новия модел спортни обувки, от колекция EQT за сезон пролет/лято 2017. Моделът e получен чрез сканиране на оригиналната маратонка със специален 3D скенер. Принтерът, създал миниатюрата в магазин Originals – Zortrax M200, е обявен за най-добър в категорията си за трета поредна година.

© Архив на марката, Миниатюрите на adidas Originals, изработени от 3D принтера

Колекцията на adidas Equipment – EQT дебютира през 1991 г., като гама от спортни обувки и дрехи, която включва само най-съществените елементи, всеки от които само с една специфична функция. И нищо друго. С представянето на EQT започва и пълното преобразяване на бранда. Новата фундаментална философия е предизвестена от ново лого, вдъхновено единствено от Трите Ленти на самите кецове.

През 2017 линията Equipment се завръща, за да отбележи нова ера за EQT. Повторната поява на EQT дава и ново определение за стил. Стил, който не се ръководи от тенденции и мода, а от усещането за цел, функция, качество.

Запомняща се вечер, която показа, как adidas Originals се обърна към миналото си, за да открие, че това, което лежи в основата му, е вечно. Защото само миналото може да призове силата, която да предопредели бъдещето.

Още по етикети

мода , adidas Originals
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser