Преминете към основното съдържание

4 цвята, в които да инвестираме

Заслужава си да обърнете специално внимание на тази палитра. Тя е водеща сила не само при дрехите, но и при аксесоарите
© ImaxTree

Червено

© ImaxTree, Jason Wu

Цветът на страстта и любовта е един от най-женствените, а една червена рокля винаги би намерила своя повод за изява, дори и да не е Valentino. Притегателната му сила е толкова голяма, че дори привидно да го играете скромна, със сигурност имате едно червено червило за специални поводи.

Жълто

© ImaxTree, Moschino

Натоварен с различна символика според географската ширина и епохата, жълтото е сред водещите цветове през последните няколко сезона. За пролет-лято 2019 г. отново го виждаме в редица колекции със своята положителност и слънчева енергия. Наистина този цвят е доста капризен относно тена, но ако нямате смелостта да заложите на жълта рокля или палто, то поне добавете към колекцията си с обувки един чифт на ток със слънчев характер.

Синьо

© ImaxTree, Lanvin

Светлосиньото което асоциирам с логото на Жана Ланвен, със спокойствието на хоризонта, където се допират небето и морето е добър избор не само за настоящия момент. Периодично цветът се завръща със сила неустоима за дизайнерите и на облекло и на аксесоари.

Пудра

© ImaxTree, Philosophy di Lorenzo Serafini

Телесното е толкова меко, деликатно, но и толкова предизвикателно, събуждащо мисли за грях. Така че, до малката черна рокля трябва да закачите една в телесно. Що се отнася до обувките в бежово, те са способни да издължат краката ви до висотите на моделите за бельо.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser