Преминете към основното съдържание

4 признака, че спешно ви е необходимо подстригване

Припомняйте си ги постоянно

© ImaxTree

#1. Прическата ви бързо губи форма

© ImaxTree

Без обем в корените? Без никакъв обем? Правилното и редовно подстригване добавя свежест в прическата веднага. Жизнената сила на косите зависи от това. Ето защо няколко дни или дори месец след посещението при фризьор, прическата ви изглежда ефектно, без да се намесвате особено.

#2. Стилизирането ви отнема по-дълго време

© ImaxTree

Правите всичко както преди, използвате същите продукти, техника и уреди, но въпреки това прическата ви изглежда по-зле. Това се случва, когато използвате неподходящ шампоан или в лошо време. Но е показател, че спешно се нуждаете от подстригване.

#3. Краищата ви са разцепени

© ImaxTree

Сухите краища на косата са твърде очевидни – те са първият признак за това, че е задължително да посетите фризьор. И са доказателство, че от последното ви подстригване са минали няколко месеца, а не 6- 8 седмици. За да проверите дали краищата ви са за подстригване, усучете един кичур коса – ако остане гладък и лъскав, значи косата ви е в добро състояние.

#4. Косата ви се сплита

© ImaxTree

Чупливите косми са по-податливи на заплитане. Ако ви е трудно да прокарате пръсти през кичурите ви и без използването на масла ви е трудно да я срешите, значи е време да се погрижите за нейното възстановяване.


Още по етикети

съвети , красота , коса
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser