Преминете към основното съдържание

4 сценария за коледни секс игри

И как могат да се объркат
© iStock

1. Сексът изненада

Обличате еротично бельо (например на Снежанка), сипвате по чаша вино и се настанявате под елхата, за да чакате любимия в поза „Draw me like one of your french girls“.

Опасност: Когато правите изненада, идеята е човекът, за когото е предназначена, да не подозира за това. Което означава, че той може да закъснее, да не е в настроение или най-лошото – да доведе приятел на гости. За справка изгледайте пак епизода на „Сексът и градът“, в който Саманта покрива тялото си със суши като изненада за любимия.

2. Намеци от разстояние

Той или вие сте извън града. И решавате, че ще му подготвите секс изненада, когато се съберете отново заедно. Затова започвате да му изпращате намеци под формата на еротични снимки и послания.

Опасност: Да, той може да хареса снимките и да очаква с нетърпение изненадата. Но! Представете си вариант, в който някой друг вижда въпросните снимки. Или впоследствие се разделяте и той започва да злоупотребява с тях. А какво ще кажете тези снимки да предизвикат у него ревност и съмнения, придружени от куп въпроси – къде си се снимала, кой те снима, кога и т.н.

3. Не закъснявай!

Решавате да го подготвите за изненадата, като му напишете: „Не закъснявай!“.

Опасност: Да, може той да се сети, че го очаква нещо хубаво, но може и нещата в главата му да не се развият толкова добре. Например, че ще му съобщите, че се разделяте. Или че сте бременна (а той не иска това). Стресът около очакването на новините определено намалява шанса изненадата да му хареса.

4. Нещо откачено

Искате да му подарите не просто секс, а някое напълно непознато и ново за него изживяване. Като стриптийз, играчки, анален секс или пък тройка.

Опасност: Повярвайте ни, това много рядко се оказва добра идея. Може да се контузите, докато правите стриптийз или използвате някоя непозната секс играчка. А може и идеята за тройка да му се струва хубава, но на практика да се притесни и нищо да не се получи. А може впоследствие да започнете да ревнувате от другата жена и това да доведе до край на връзката ви.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser