Преминете към основното съдържание

4 (секси) причини да гледаме Световното по футбол

Сигурно вече се досещате, че ще говорим за мъже
© Boss

До Световното по футбол има-няма един месец и ние, жените, вече се чудим какво ще правим след 14 юни. Ние ви даваме една идея – гледайте Световното по футбол. Дори и да не се интересувате толкова (или въобще) от най-популярния спорт, то може мъжете по екипи на терена да привлекат вниманието ви.

Нашето внимание пък вече привлякоха четиримата футболисти, които от Boss избраха за лица на превърналото се в традиция за всеки Мондиал лимитирано издание на аромата Boss Bottled. Тази година то носи името Boss Bottled United и обединява Юлиан Дракслер, Алваро Мората, Хари Кейн и Филипе Коутиньо. Специално за кампанията на парфюма от марката заснеха и черно-бяла фотосесия, в която футболистите демонстрират не само уменията си, но и колко добре им стоят костюмите на Boss. Убедете се и сами в галерията.

Иначе флаконът на Boss Bottled United е с класическия за аромата форма, но изцяло в сребрист цвят. Марката е уловила духа на играта не само с името United, но и с нотките на парфюма, комбиниращи свежестта на природата с топлината на дървесните акорди. Прекрасна идея за подарък, ако мъжът ви е сред феновете на футбола.

© Boss

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser