Преминете към основното съдържание

4 страхотни спирали и техните бюджетни двойници

В някои случаи цената няма значение

Съществува въпрос: Ако имахте 3 минути да се приготвите сутрин, какво щяхте да използвате? Сред най-често срещаните отговори намираме коректор, червило и (на топ позиция) - спирала за очи. Едно от най-класическите и обичани оръжия в женския арсенал за разкрасяване съществува в дузини вариации и ценови диапазони, а тук събирам справочник за едни от най-добрите опции за два различни бюджета с почти идентични резултати след употреба. Популярният по-луксозен вариант е вляво, а двойникът от широката търговска мрежа - вдясно. Идеалният mascara cheat sheet!

За обемни мигли

Вдъхновението зад тази статия, невероятната прилика между Better Than Sex на Too Faced (в Sephora) и Lash Paradise на L'Óreal. Две страхотни спирали за разкошни обемни мигли с ненужна ценова разлика помежду им. И двете са проектирани като конкуренти на универсално любимата (и още по-скъпа) Diorshow Iconic Overcurl от Dior. 

 

За извити мигли

Решението за поглед "като на кукла", без необходимостта от извивачка за мигли (от която аз все още изпитвам искрен страх). Както любимата на YouTube влогърите за грим Roller Lash на Benefit Cosmetics (в Sephora), така и достъпната Lash Sensational на Maybelline New York задържат миглите извити за целия ден и отварят погледа подобно на силно кафе сутрин.

 

За дължина

Да кажем, че предпочитате по-естествен резултат или сте надарени с плътни мигли и ви липсва само доза цвят и дължина. Една от култовите бекстейдж спирали на изминалото десетилетие, Lancôme Definicils, открива своят близнак в на пръв поглед скромно изглеждащата L'Óreal TelescopicНо нека тънката четка не ви заблуждава - дрогерийната версия е истински герой.

 

За парти обем

Някои от нас намират сплъстяването на миглите при употреба на спирали за обем за непростимо - други пък нарочно търсят този ефект. Ако ви предстои парти или събитие с много снимки и искате да се убедите, че миглите ви ще се открояват независимо от силата на светкавицата, то Climax на NARS (от Sephora) и Volume Stylist на Essence (с изключително примамливата цена от 4.99 лв.) ще се справят със задачата. Пригответе си единствено достатъчно мицерална вода за премахването им...

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser