Преминете към основното съдържание

40 стайлинг идеи от Нина Добрев: Ето какво актрисата крие в гардероба си

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: Getty Images

Готови ли сте да надникнем заедно в гардероба на Нина Добрев, за да разберем какво се крие в него? Както винаги, актрисата залага на елегантността, без да прекалява с аксесоарите. За по-официалните поводи винаги избира кокетни рокли. Цветовете ли? Изглежда, че звездата обича да експериментира с тях, но преобладаващи са червеният, черният и белият цвят. Вниманието ни бе привлечено от клъч чантите, на които често се доверява. Малки, компактни и красиви!

Кариерата на Нина Добрев започва като модел, участва в различни реклами, а по-късно се явява и на прослушвания за роли в киното и телевизията. Първата й голяма роля е като Миа, в тийнейджърския сериал „Деграси: Следващо поколение“.

През 2009 г. става още по-популярна с участието си в „Дневниците на вампира“. Нина Добрев изпълнява главната роля като Елена Гилбърт. През април 2015 г. съобщава в своя Instagram профил, че напуска снимките на сериала, след края на шестия сезон. Актрисата се снима и в трилъра „Клоуи“, чиято премиера беше на 26 март 2010 г. През април 2011 г. Добрев е избрана за ролята на Кандис във филма „Предимствата да бъдеш аутсайдер“.

Актьорската й кариера не е единствената й страст. В свободното си време Нина прави бижута и дори смята да открие собствена линия. Любител е на екстремните спортове и йогата. Освен това е доброволец в много каузи. Активно подкрепя кампании срещу рака на гърдата и световния глад.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser