Преминете към основното съдържание

42 елегантни черни рокли, подходящи за новогодишната нощ

Галерия

Едва ли има по-подходящ тоалет за специалните поводи, особено за новогодишната вечер, от класическата черна рокля. Celine, Chanel, Chloé, Dior, Elie Saab, Etro, Fendi, Ferretti, Gaultier, Giorgio Armani, Givenchy, Gurung, Hermes, Herrera, Kors, Marant, Mugler, Siriano, Tom Ford, Valli и Victoria Beckham ни накараха да се влюбим в този тоалет отново и така всеки сезон... Вижте в галерията ни едни от най-впечатляващите им рокли от колекции есен-зима 2021/2022.

Въпреки че е символ на елегантност и увереност, трябва да внимаваме с черния цвят, за да не сътворим мрачна визия, която да попречи на желания ефект. Прибавете още цветове! Комбинацията между черно и бяло също е класика, на която дизайнерите много често се доверяват. Може да прибавим чанта в бял цвят, например. Едно от най-страстните съчетания, щом говорим за цветове, е това между черно и червено. Супер горещ тренд, буквално! Какво ще кажете за изискана рокля в черен цвят, носена с червени обувки на висок ток? Сигурни сме, че така всички погледи ще бъдат насочени към вас. Нека не забравяме и бижутата. Колкото повече блясък, толкова по-добре!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser