Преминете към основното съдържание

45 къси рокли от подиума, с които ще приковете всички погледи

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Представяме ви 45 къси рокли от подиума, с които със сигурност ще приковете всички погледи към себе си. Времето става все по-топло и слънчево, зарежда ни с много положителна енергия, но най-важното е, че заради него не забравяме усмивката си преди да излезем от вкъщи. А фешън идеите на Burberry, Dior, Dolce&Gabbana, Fendi, Ferragamo, Ferretti, Helmut Lang, Herrera, Kors, Saint Laurent и Versace ни заредиха още повече, защото ни върнаха летните спомени. Но скоро ще имаме нови.

Късата рокля е тайното оръжие на всяка дама. Изкусителна, предизвикателна, но и много елегантна модна находка. За още по-голям ефект може да я комбинираме със стилни сандали и малка кокетна чанта.

Какъв цвят да изберем? Тук изборът е голям, защото пролетта ни дава голяма свобода. Малката черна рокля остава като перманентен тренд всеки сезон. Класиката винаги е на мода, не го забравяйте. Пролет без цветя не може. Ще се влюбите във флоралите, които ще отриете. А ярките неонови цветове са ни любими, най-вече сега.

За тренди визия се доверяваме на късото. Разгледайте галерията ни, в която ще намерите 45 фешън идеи, които ще ви вдъхновят. Убедени сме, че след това ще извадите любимата къса рокля от гардероба.


messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser