Преминете към основното съдържание

45 офис визии за началото на работната седмица

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

В галерията ни ще намерите 45 street style визии, взети от модните столици, подходящи и за времето, което прекарваме в офиса. Посрещаме новата работна седмица с широка усмивка и много настроение, с нетърпение очакваме да завоюваме нови върхове и да преборим всички предизвикателства, които ни предстоят. Но преди това ще помислим за стайлинга ни, все пак той е първото нещо, което забелязват колегите ни.

За привържениците на класиката сме подготвили различни модели сака. Те винаги са били и винаги ще бъдат символ на елегантност. Ще ви припомним и колко актуални са дългите широки панталони и джинси, не е задължително да са прилепнали, за да бъдат секси. За по-женствено и нежно излъчване се доверяваме на права пола, комбинирана с бяла риза или черна рокля до коляното.

Ботушите и ботите на висок ток се утвърдиха като ефектни аксеоари, любими за сезона, защото ни осигуряват уют и топлина, но и си подхождат идеално с костюма ни. Всяка успешна бизнесдама мисли за офис тоалета си точно толкова, колкото и за работата си. Така постигаме представителна визия, изглеждаме сигурни в себе си и във възможностите си, а това прави впечатление.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser