Преминете към основното съдържание

5 факта за Мелания Тръмп

Около евентуалната първа дама на САЩ има някои интересни подробности
© Getty

Разбира се, може да се случи така, че изборите за президент на САЩ да бъдат спечелени от Хилари Клинтън – тогава функциите на първа дама ще бъдат поети от нейния съпруг, бившият президент на САЩ Бил Клинтън. Това вече ще бъде наистина интересно.

Най-ексцентричният американски политик, известен с огромното си богатство, странна прическа и любовта към красиви жени Доналд Тръмп, има големи шансове за този пост. Погледът отблизо към Мелания Тръмп – евентуалната първа дама – прави нещата още по-интересни.

Мелания е третата съпруга на Доналд Тръмп и е известен словенски модел. Родена в социалистическа Югославия, на 16 години започва да се снима като модел за различни издания, като в началото мъжките издания преобладават над женските. Разбира се, след като се омъжила, тя прекратила кариерата си с голите снимки. През 2000 г мис Тръмп получава титлата „мис бикини“ от списание Sports Illustrated.

© Splash

1. Запознанството с един от най-богатите и влиятелни мъже на планетата й се случва по време на парти в Ню Йорк. Тръмп бил придружаван от дама на въпросното парти, но това не му попречило да поиска телфонния номер от Мелания. Получил първоначален отказ за среща, Тръмп се възползвал от служебното си положение: както е известно милиардерът покровителства много списания и конкурси за красота и насочил целия си чар и възможности, за да помогне на красавицата да се придвижи нагоре в кариерата си. Мелания оценила усилията му и след няколко месеца започнал техният бурен роман. Милиардерът бил толкова влюбен, че разказал за чувствата си към нея в телевизионен ефир.

2. Според обществено допитване, ако Тръмп спечели изборите, Мелания ще стане най-сексапилната първа лейди в историята. До това звание се е докосвала само една първа лейди и това е Карла Бруни.

3. Сватбата на Мелания за Тръмп се състояла както се полага на една истинска жена: в рокля на Dior, създадена от Джон Галиано, на стойност 200 хиляди долара и тежала 20 килограма. За да седне в автомобила, Мелания ползвала помощта на няколко асистента.

4. Огромната сватбена торта била покрита от 300 рози, а гости на церемонията били всички, които са част от елита на Холивуд и на финансовите кръгове в Ню Йорк.

5. През февруари 2010 г. Мелания лансира колекция бижута със собствен дизайн.

© Getty

Мелания Тръмп

Галерия

Мелания Тръмп

Снимки: Splash, Getty

Автор Люба Вангелова

Още по етикети

истории , звезди
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser