Преминете към основното съдържание

5 грим техники, с които визуално ще избелите зъбите си

Те спасяват, ако нямате време или специални продукти
© iStock

Има някои трикове с грим техниките, които ще ви помогнат да постигнете блестяща усмивка.

#1. През лятото е лесно – тенът е секси, а цветът на кожата ни прави зъбите ни да изглеждат по-бели. Ако искате кожата ви да запази този ефект през цялата година, ползвате бронзант. Подчертаването на зоната под скулите и по костта на носа е работещ трик.

#2. Осмелете се да направите такъв грим на очите, какъвто до този момент сте избягвали. Виолетово, синьо, сребристо – идеално се вписват в зимните дни, а зелено и тюркоаз са подходящи за лятото. Меко го разнесете по клепачите с пръсти, като по този начин направите истинкси smoky eye ефект. Устните оставете в цвят nude. Така погледите ще са приковани от очите ви, а усмивката ще изглежда по-ярка.

#3. Купете си ядлива козметика от натурални продукти. Използвайте вазелин – нанесете го на тънък слой върху повърхността на зъбите. Така ще запазите емайла им от петна, а в същото време върху зъбите ви ще остане лек блясък през целия ден.

#4. Използвайте хайлайтер, за да увеличите обема на устните си. Минете с лек щрих върху горния ръб на устните (това идеално подхожда за бледорозови или бонбонени оттенъци на червилото). Само върху горната устна нанесете и блясък, смесен с коректор с отблясъци.

#5. За да изглеждат зъбите ви визуално по-бели, използвайте хладни оттенъци на ярките червила. Не е във ваша полза да разигравате нюанси на оранжево и розово. Ако искате да адаптирате към вашия тен на лицето червеното червило, използвайте неговите сини оттенъци. Нанасяйте го на тънък слой.

iStock

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser