Преминете към основното съдържание

5 лоши навика за красотата на гърдите ви

Поне една от тези причини все още е в ежедневието ви, убедени сме!

Да, гърдите ви губят еластичност, няма нужда да го опровергавате. Но преди да си запишете час за консултации при естетичен хирург, проверете списъка, който ви предлагаме. Селектирали сме няколко причини за отпускането на кожата на гърдите, може да откриете тази, която вреди на бюста ви и да я елиминирате.

1. Избирате грешен размер сутиени

По-малка чашка на сутиена е възможно да създава илюзия, че те са с по-голям обем и да „извират“ от деколтето ви. Но именно това преливане нарушава микроциркулацията в жлезите, което може да доведе до образуване на кисти. Прекалено стегнатият ластик забавя притока на кръв, което е причина клетките на кожата в бюста да получават по-малко кислород. От друга страна по-големият размер сутиен не подкрепя достатъчно добре гърдите. Също е и непривлекателно.

2. Постоянно сте на диета

Ако не се храните балансирано, значи ви е познат йо-йо е фактът на качване и сваляне на килограми. Тези „скоци“ буквално разтягат кожата на гърдите. Именно бюстът е тази част на тялото, в която килограмите веднага се забелязват. Козметичните процедури и козметика не са достатъчни в подобни ситуации.

3. Не пиете достатъчно вода

Водата е признат от всички източник на красота и здраве. И липсата й се отразява не само върху кожата. Забелязали ли сте, че в дните, когато пиете повече вода, устните ви изглеждат по-привлекателни? Това се отнася и до гърдите – течността в млечните жлези циркулира постоянно.

4. Пушите

Без да говорим за здравето като цяло, никотинът е толкова опасен за кожата на гърдите, колкото и за кожата на лицето. Защо? Той разрушава влакната на колаген и еластин и затрудняват циркулацията на хиалуронова киселина между клетките. Това лишава кожата от еластичност и я прави по-тънка.

5. Не използвате слънцезащита

Най-сериозното престъпление срещу кожата е да я излагате на слънце, без да сте използвали слънцезащитни продукти. Кожата на гърдите е тънка и нежна и е най-податлива на вредното действие на слънчевите лъчи. Тази зона се състарява първа. Направете си изводите.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser