Преминете към основното съдържание

5 НЕОЧЕВИДНИ признака, че той ви изневерява

Подозрителни признаци, които ще ви помогнат да разберете, че партньорът ви има връзка

Купони до малките часове, безкрайна кореспонденция (разбира се, „по работа“) 24/7, внезапна раздразнителност и подозрителна потайност - тази статия едва ли ще помогне на тези, чиито партньори са редовни в подобни безобразия. Тук нещата са ясни – бягайте!

Но много често изневярата се случва пред очите ни, а ние дори не забелязваме.

НЕВИДИМИТЕ УЛИКИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Дали току що не видяхте с ъгълчето на окото си, че той си пише с жена във Фейсбук? Забелязвате, че харесва нечии (отвратителни, разбира се) селфита в Instagram твърде често? Престанете да изучавате нервно профилите на приятелите му, чудейки се коя от всички жени в листата му е привлякла интереса му, по-добре насочете вниманието си към неговия профил.

Кога за последно публикува ваша снимка заедно? А все още ли използва местоимението „ние“, което означава вие като двойка? Или вместо това изведнъж се появява само „аз“? Например, двамата сте били на кино или почивка и той, споделяйки впечатленията си, да речем, във Фейсбук, пише не „отидохме“, а „отидох“, „гледах“, „купих“. Това е явна улика. Съзнателно или не, той вече ви е изтрил от виртуалния си (засега само виртуален) живот. И е решил преди да го направи и в действителност да ви намери заместник.

Друг тревожен симптом от същата поредица е внезапната му, невиждана досега активност в социалните мрежи. Някога скромният и скучен профил внезапно е обогатен със снимки, репостове на шеги, великолепни разсъждения и друго необичайно съдържание. Мислите, че той може би просто е открил всички прелести на виртуалния живот и иска да навакса, но истината е, че най-вероятно мистериозната позната също използва социалните мрежи и вашият Ромео вече води PR кампания и активно се промотира. А целевата аудитория очевидно не сте вие.

ИЗПЯТА ПЕСЕН

Не го считайте за подигравка - спомнете си как се чувствахте, когато се влюбихте последния път. Светът наоколо започва да искри, душата радостно реагира на всякакви знаци, музиката, книгите, филмите се възприемат чрез ново усещане - многобройни лирични герои стават ваши спътници и група за подкрепа. Забележете дали музикалните му вкусове са се променили? Започна ли да слуша музика по-често в последно време? Дали пък новите му предпочитания не носят скрити послания?

PRIVATE

Бърз тур из света на Messenger. Основните настройки на обикновен смартфон предполагат, че при получаване на съобщение устройството издава характерен звук и също така показва текст или снимка на екрана за няколко секунди. Но - изненада! - функцията за уведомяване изобщо не е трудна за деактивиране. Ако чуете звън (сигнал, че е пристигнало съобщение), но не знаете къде се намира (самото съобщение не се показва на екрана), бъдете нащрек. Ако не чуете звъненето (то също може да бъде изключено) - бъдете нащрек още повече. Що за съвременен човек е той, ако изобщо, ама наистина изобщо не получава съобщения?

ПО МЪЛЧАЛИВОСТТА

Когато мъжът внезапно спре да споделя ежедневни дребни неща с вас, като служебни клюки, и не говори повече за забавни / странни / нелепи ситуации, които наблюдава в града, това определено е повод да се замислите. Всеки човек има инстинктивно желание да сподели ярки впечатления и преживявания с близките си. Поредното "нормално" в отговор на въпроса "как си?" намеква, че може и да сте изпаднали от категорията на близките.

ПОСЛЕПИС: ОБИЧАМ ТЕ

Един студен и безразличен мъж е също толкова подозрителен, колкото и мъж, който изведнъж (ключовата дума е „изведнъж“) проявява страст. Тук трябва да разчитате не на съветите на други хора, а на собствената си интуиция. Декларациите за любов, които той внезапно ви прави без никаква причина, може да означават, че по такъв прост и лицемерен начин предателят се опитва да прикрие предателството си и да маскира нарастващото си безразличие. Или може да не означават нищо. Може би той наистина ви обича много и просто е преминавал през труден период, в който е имал нужда да остане насаме със себе си, да рови за решения из мрежата, да търси съвети от приятели – изпуснете напрежението, а още по-добре, подгответе му изненада, с която да го направите заедно.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser