Преминете към основното съдържание

5 плетива, които превръщат студените дни в стилно и комфортно преживяване

С обагрянето на покривите в бяло, няма как да не обърнем погледа си към топлите дрехи. Насочваме вниманието ви към зимната колекция на Tommy Hilfiger, където откриваме феерия от стилни, топли плетива.

Пуловер с емблема

Дали ще е в разпознаваемото за Tommy синьо, червено и бяло знаме или пък със стилизирана емблема, която ни напомня за preppy стила, тези акценти категорично разведряват облика на плетивата.

Плетена рокля


Има дами, които никога не се разделят с любимите си панталони. А има и такива, които независимо от минусовите температури, никога няма да се откажат от роклите. Точно заради това, емблематичната американска модна марка има в арсенала си рокля, която ни предпазва от студа и успоредно с това добавя стилен щрих в зимната ни визия.

Поло яка

Eдин от абсолютно задължителните елементи през зимата в гардероба ни. Пуловерът с висока, поло яка е абсолютно незаменим, особено когато не искаме да носим традиционни шалове. Високата яка осигурява достатъчно защита от вятър и студ, а освен това издължава шията и добавя допълнително стил във визията ни. Едва ли е случайно, че именно този модел дреха е бил първият избор в гардероба на Анди Уорхол.

Панталони

Тъй като последните две години сме все у дома, то от Tommy Hilfiger са отделили от вниманието си за стилен work from home outfit, който да е многофункционален и да пасва идеално, дори и във външни условия, независимо дали сме излезли на разходка или да се видим с приятели.

За мъжете

Защото те заслужават нашето внимание. В мъжката колекция се очертават две тенденции при плетивата – кремави тонове, лого бродерия и поло яка. По този начин, какъвто и вид пуловер да си изберем от горе изредените, със сигурност ще бъдем в тон с любимия.

Моделите на Tommy Hilfiger може да намерите в магазините на марката в The Mall, Paradise Center и Serdika Center

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser