Преминете към основното съдържание

5 правила за уикенд стила ви + шопинг предложения

Те се отнасят за небрежните и за елегантните визии

Пет дни в седмицата се обличате в дрескода на офиса или стила, който се изисква на работното ви място. През уикенда обаче има много причини да отпуснете стила, без това да пречи на елегантността ви.

Спортният панталон е нещо различно от това, с което ходите на фитнес – дизайнерите са се погрижили за достатъчно предложения.

Връхната дреха е добре да е с дължина ¾ – това е най-практичната и едновременно „небрежна“ визия за уикенда.

Комфортът не е извинение за липсата на стил или за игнорирането на индивидуалността ви. Това се отнася особено до обувките – изборайте спортни обувки, които да са в хармония с останалите дрехи в гардероба ви.

Освен удобни тишърти, през уикенда може да носите и „удобни“ цветове – бонбонени, весели и свежи. В определението за комфорт влизат и минималистичните линии на дрехите.

Аксесоарите са типични за уикенда и могат да бъдат крайъгълния камък на визията. Дали това ще бъде часовник, колие или широкопола шапка, избирайте любимия си аксесоар, който ще ви помогне да се почувствате „в кожата си“.

Автор Ренета Каневска, Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser