Преминете към основното съдържание

5 причини да избягате до Casa Cook Kos още сега

Лятото си замина и, ако мислите ви се лутат около следващото ви приключение за топло време, то ние можем да ви помогнем
© Georg Roske

Проверихме новооткритата къща Casa Cook Kos в Гърция и имаме 5 наистина добри причини, поради които трябва да сте там. Сега.

#1. СЕМПЪЛ ЛУКС

Девизът тук е безгрижен лукс за вътрешния мир. Вдъхновен от историческите гръцки села, вилите на Casa Cook се сливат с пейзажа на планините, морето и пясъчните дюни. Представете си частните светилища с рустика, но семпла украса, балансирана от модернистичните мебели от средата на века. Оставете се да бъдете напътствани покрай лабринтите на курорта по пътя към плажа.

#2 - ТОЗИ ПЛАЖ, ТЕЗИ ДЮНИ ...

Споменахме ли усещането, че тук ще сте заедно с природата? Представете си пясък под краката, удобен шезлонг, коктейл в ръка, звуците на вълните, които измиват
брега, перфектен бриз, топло слънце и естествени пясъчни дюни. Нуждаете ли се още от убеждаване?

Casa Cook Kos

Галерия

Casa Cook Kos

#3. ПАРЕА ТРЕСКА

В случай, че гръцкият ви не е силен "paréa" означава "да се събереш с приятели" и това е modus operandi тук. Спокойната атмосфера и общите части създават баланс между общността и тихите пространства, така че когато сте в настроение за спонтанно събиране, просто се отправете към бара на басейна за коктейли и музика или се потопете в частния басейн на вилата ви, когато сте готови да се наслаждавате в собствената си компания.

#4. КРАСОТАТА И ПЛАЖЪТ

Пригответе се за възстановяване на ума и тялото. Предлагайки невероятни процедури, използващи естествени местни съставки, се вмъкнете в куполната хамама или опитайте един от забележителните регенериращи масажи. Casa Cook Kos дори предлагат семинари за употребата на билки и смесване на етерични масла. Създайте свой собствен ароматерапевтичен бленд. Това е един от начините да донесете ваканция си вкъщи с вас.

#5. БУКВАЛНО - ВСИЧКО ОСТАНАЛО ...

Под таванския покрив и откритото пространство на ресторанта ще ви спечели наградения готвач Етторе Ботрини. Ще се насладите на меню, което е модерно, но абсолютно средиземноморско. И между следобедните сирези и вечерни фиести, можете да се развличате с конна езда на плажа или да посещавате йога сесии.

Ще преживеете истинското значение на фразата "безгрижен лукс".

© Georg Roske

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser