Преминете към основното съдържание

5 стайлинг трика, които ще ви помогнат да откриете детето в себе си

Галерия

Всички сме преживели много през тази изминала година. Голяма част от живота ни се е променила. Тъй като пролетта продължава, а лятото се приближава, успяваме да видим светлина в края на тунела. Топлото време винаги ни е зареждало с голяма доза положителна енергия, въпреки че има и такива дни, през които облаците побеждават слънцето.

Не трябва да оставяме негативните фактори да възпрепятстват нашето щастие и положително мислене. Намерете детето в себе си и се отървете от лошите мисли, променете визията си и изразете себе си чрез стайлинга си. Ето 5 начина как да предизвикате детето във вас:

Рок в стила на 90-те

90-те, с всичките си ярки цветове и екстравагантни аксесоари, ще останат емблематичен символ на безкрайното лято от детството.

Не забравяйте за чорапогащниците

Без значение колко се е развил стилът ни през годините, чорапогащниците все още са част от гардероба ни. Те не само ни връщат назад във времето, но и ни позволяват да се откроим с женственост и сексапил.

Носете бодита

Напомняйки за онези дни, през които сме били облечени в трико, по време на гимнастика или балет, бодито ни изпраща директно в детските ни години.

Дънков плат!

Дънковото яке и класическите джинси са непреходни. Денимът е вечен, независимо от сезона!

Дълги чорапи

Без значение дали ги комбинирате със спортно облекло или ги обувате с токчета, носенето на дълги чорапи до бедрата не е просто ретро тренд, а поглед към безгрижното ни детство, когато съчетавахме този аксесоар с изтъркани бели маратонки и къси панталони.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser